Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÇAMAŞ’A “AY PARÇASI” DÜŞTÜ

ÇAMAŞ’A “AY PARÇASI” DÜŞTÜ
09 Nisan 2019 - 21:20

31 Mart yerel seçimlerinde en yakın rakibine neredeyse iki kat fark atan Çamaş Belediye Başkanı Mahmut AYPARÇASI, daha mazbatayı almadan Çamaş’a iş makinaları ile giriş yaptı ve oturduğu koltuğun hakkını şimdiden vermeye başladı.

Seçim süreci boyunca kendine yapılan haksızlık ve karalamalara karşı sessizliğini koruyan Ayparçası, cevap hakkını vaat ettiği hizmetleri yaparak vermeye başladı. İlk etapta yol sorununu çözmeye çalışıyor ve söz verdiği tekstil fabrikasının da temellerini atmaya başladı. Koltuk sevdası içerisinde olmaması, ileriki dönemlerde Çamaş ilçemizin daha iyi yerlere geleceğini de göstermektedir. Ayparçası, 2004-2009 yıllarında başkanlık yapmış ve yapılan hizmetlerin üzerine neredeyse hiçbir şey konulmaması kendisinin “ aranılan kan” olduğunun da en iyi göstergesidir. Çamaş halkı başkana sahip çıkar ve desteklerse, ilçenin büyük bir hizmet alacağından da şüphe yok gibi görünmektedir.

Kendisini tebrik ediyoruz ve bölgemizdeki diğer başkanlarında örnek almasını diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.