Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ERDOĞAN KISACIK KIZILAY GENEL MERKEZ DENETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ

ERDOĞAN KISACIK KIZILAY GENEL MERKEZ DENETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ
15 Nisan 2019 - 14:01

Türk Kızılay’ı 101. Olağan Kongresi Ankara’da gerçekleştirildi. 150 yıllık bir geçmişi olan Türk Kızılayı 101. Olağan Genel Kurulu 728 delege ve 141 temsilcinin katılımı ile yapıldı.

Kongreye Türk Kızılay’ı Fatsa Şube Başkanı Gökhan Hocaoğlu ve denetleme kurulu üyesi ve Fatsa ilçe Seçim Müdürü Erdoğan Kısacık da katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimde Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın listesinden Erdoğan Kısacık Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.

Seçim sonrasında Beş kişilik Denetim Kurulu Üyeleri arasında Genel Merkez Denetim Kurulu Raportörü olarak görevlendirilmesi Fatsa Kızılay’ını gururlandırdı. Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın listesinde Denetleme Kurulu Üyesi olarak görev alan Erdoğan Kısacık, “Bizi bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanıma çok teşekkür eder, sorumluluğumuzun bilinci ile rabbim iyilik yolunda hepimize güç kuvvet versin inşallah” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.