Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ŞEHİTLER YARARINA KATKI SAĞLAYANLAR PLAKETLE ONURLANDIRILDI

ŞEHİTLER YARARINA KATKI SAĞLAYANLAR PLAKETLE ONURLANDIRILDI
15 Nisan 2019 - 13:56

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nin şehit ve gazi aileleri yararına düzenlediği kermese katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verildi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen programa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, daire müdürleri, STK temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı. Fatsa Ünye ve Çevre ilçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Adem Çiçek yaptığı konuşmada, ‘’Derneğimizin kuruluşlundan bu zamana kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Derneğimize bağlı tüm ilçelerde şehir ve gazi ailelerini ziyaret ettik. Esnaflarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve derneğimize tüm destek veren eş, dost ve kardeşlerimize tüm şehit ve gazi ailelerimiz adına teşekkürlerimi sunarım.’’ diye konuştu. Programda Fen Lisesi Müzik Öğretmeni Kadir Özyılmaz’ın seslendirdiği “Şehit Türküsü” ve “Yeni Camii Avlusunda Ezan Sesi Var” türküleri salonda katılımcıları duygulandırdı. Program ilçemizde şehit olanların slayt gösterisi ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.