Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Tügva Fatsa’dan Görkemli Açılış

Tügva Fatsa’dan Görkemli Açılış
15 Nisan 2019 - 13:48

Yaklaşık 2 yıl önce faaliyetine başlayan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Fatsa Temsilciliği’nin resmi açılışı Ordu Valisi Seddar Yavuz, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ve çok sayıda davetlinin katılımlarıyla gerçekleşti.
Açılış din görevlisi tarafından Kur’an tilaveti ile başladı.

“MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN BİR NESİL YETİŞTİRMEK AMACIYLA KURULDUK”
Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan Türkiye Gençlik Vakfı Fatsa Temsilcisi Sadettin Çakmak, Türkiye Gençlik Vakfı’nın Dünya üzerinde iyiye güzele ve doğruya dair ne varsa savunan güzel ahlak ve hoşgörü ilklerini benimseyen Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, yenilikçi ve icat çıkartmaktan korkmayan erdemli bir nesil yetiştirmek amacıyla kurulduğunu belirterek, “Türkiye Genlik Vakfı Fatsa Temsilciliği olarak bize görev tevdi edildikten itibaren önce yönetim kurulumuzu oluşturduk. Lise ve ortaokullarda öğretmen ve öğrenci teşkilatlanmalarımızı yüzde 60 seviyesine getirdik. Teşkilatlanma çalışmalarımızın yanı sıra haftalık “Salihli Bahçesi” programlarımızı düzenli olarak gerçekleştirdik. Hasta ve hastane ziyaretlerimizi yaptık, gençlerimizi ecdadımız ile bütünleştirmek gayesi ile Sarıkamış Şehitliklerini anma programına katıldık. Genç kardeşlerimizi birbirleriyle kaynaştırmak ve spora teşvik amacıyla çeşitli sportif faaliyetler ve turnuvalar düzenleyerek, ödül olarak kültürel geziler gerçekleştirdik. 15 Temmuz şuurunu diri tutmak amacıyla “Zeytin Dali Harekatı” devam ederken Afrin sınır hattına giderek gençlerimizi Mehmetçiklerimizle buluşturduk. Ramazan aylarında iftar ve teravih arası olmasına dikkat hayır sahiplerinin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya gayret ettik. Ayrıca biz Müslümanların kanayan yarası Siyonistlerin bu dönemlerde özelikle kaşıdığı kırmızı çizgimiz ilk kıblemiz Mescidi Aksa’nın bağımsızlığı için her zaman her platformda sesimizi gür bir seda ile çıkarttık. Bundan sonra hakkı ve hakikatı haykırmanın ülkemiz ve ümmetin refahı için çalışmalarımızı artırarak devam ettirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bizleri bugüne kadar her konuda destekleyen yönetim kurulu üyesi kardeşlerime, yüksek istişare kurulu üyesi büyüklerime değerli iş adamlarımıza imanlı ve ihlaslı bir gençlik için gecesini gündüze katarak çalışan il temsilcimiz Sayın Ahmet Güler’e, Belediye Başkanımıza ve Yardımcılarına Genel Başkanımız Sayın Enes Eminoğlu beyefendiye Sayın Valimize teşekkür ediyor açılış programımıza katılarak bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, 81 vilayette bugün itibari ile 420 ilçemizde temsilcilik çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyerek, “Fatsa’da bizim dokunduğumuz bir genç, bizim kendisini bataklıktan kurtardığımız bir genç sadece Fatsa’nın değil diğer 19 ilçenin, Ordu’nun, İstanbul’un ve tüm ülkenin kurtuluşuna vesile olacak. Gençler olarak bu vizyonla çalışmaları sürdürmeliyiz.” şeklinde konuştu.
Açılışta Ordu Valisi Seddar Yavuz’da kısa bir konuşma yaptı. Açılışın son bölümünde Türkiye Gençlik Vakfı Fatsa Temsilciliğinin çalışmalarına katkıda bulunanlara plaketleri Genel Başkan Enes Eminoğlu tarafından takdim edildi. Daha sonra temsilciliğin açılış kurdelesi kesildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.