Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN KİBAR; “RAMAZAN SARAYIMIZA DAVETLİSİNİZ”

BAŞKAN KİBAR; “RAMAZAN SARAYIMIZA DAVETLİSİNİZ”
30 Nisan 2019 - 15:35

Fatsa Belediyesi, 2019 yılı Ramazan Etkinlikleri kapsamında Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapılacak olan etkinliklerle, Fatsalılara unutulmaz bir ramazan ayı yaşatmak için çalışmalara başladı.

Her akşam Kültür Sarayı Büyük Salonda halka açık iftar yemeği verecek olan Fatsa Belediyesi,  düzenleyeceği etkinliklerle de Ramazan ayı boyunca Fatsalılara kültürel bir ziyafet sunacak.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem KİBAR, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında, ibadetle birlikte müslümanlar arasındaki dayanışma ve yardımlaşmanın da en yüksek seviyeye çıktığının altını çizerek, yeni nesillere geçmiş ramazanların tadını yaşatacak bir ramazan programı da hazırladıklarının bilgisini verdi.

Kibar sözlerine şöyle devam etti. “Kültür Sarayının önüne kurulacak olan geleneksel Ramazan evleri 1 ay boyunca tüm halkımızın ziyaretine açık olacak. Her gün İftarla birlikte bu toprakların kültüründe yeşerip büyüyen geleneksel sanatlarımızdan örneklerin yer aldığı; meddah, ortaoyunu, Hacivat Karagöz, Aşuk ile Maşuk, kum sanatı gösterileri Fatsalıların beğenisine sunulacak. Ayrıca İlahiler, söyleşiler, çocuk ve yetişkin tiyatroları, konserler  ile birlikte Uluslararası alanda isim yapmış Hafızların Kuran-ı Kerim okumalarıyla Fatsalılara eski günlerdeki ramazanların tadını yaşatmayı hedefliyoruz. Tüm halkımızı kuracak olduğumuz bu Ramazan Sarayı’na davet ediyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.