Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATİH ARSLAN AÇIKLADI İŞTE RAMAZAN PİDELERİNİN FİYATLARI

FATİH ARSLAN AÇIKLADI İŞTE RAMAZAN PİDELERİNİN FİYATLARI
01 Mayıs 2019 - 9:22

Altınordu ilçesinin fiyatlarını emsal olarak gördüklerini belirten Fatsa Gıda Odaları Başkanı Fatih Arslan, ramazanda satışa sunulacak olan pidelerin satış fiyatlarını açıkladı.

Fatsa’da pide fiyatları;
250 gr Yumurtalı Susamlı Pide: 2 TL 50 Kuruş
500 gr Susamlı Yumurtalı Pide: 5 TL
250 gr Sade Pide: 2 TL
500 gr Sade Pide: 4 TL

Fatsa Gıda Odaları Başkanı Fatih Arslan, “Yaklaşan ramazan ayı dolayısıyla artık ülkemizde ve ilçemizde geleneksel hale gelen ramazan pideleri için Fırıncı üyelerimizin isteklerini göz önünde bulundurarak kamunun da dengesini koruyarak fiyatlarımızı almış bulunmaktayız. Belirlenen fiyatların üst sınırında bir fiyata satış olursam yasal cezalar uygulanacak. Fiyatların aşağısında satışta bir yasal ceza yok. Bu fiyatların üstünde bir fiyatla satış yapanları Ordu’da birliğimiz tarafından takibi yapılıyor. Birliğimizden gelen yazıdan istinaden biz denetimlere çıkıyoruz ve denetim sonucunda yüksek fiyatlarda satış yapan fırıncıların cezalarını da Ordu’da birliğimiz belirliyor. Şimdiden Ramazan ayının İslam âlemine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Pideleri tüketen herkese afiyet olsun diyorum.” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.