Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA ÖZEL SANAYİ SİTESİ’NİN BÜYÜMESİ KONUSUNDA TALEP VAR

FATSA ÖZEL SANAYİ SİTESİ’NİN BÜYÜMESİ KONUSUNDA TALEP VAR
03 Mayıs 2019 - 8:38

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundular hem de Özel Sanayi Sitesinin ihtiyacı olan konular hakkında talepte bulundular.

Ziyaret sırasında Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uzun Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a, otopark ihtiyacı, alt yapı kanalizasyon ve yağmur suyu gideri, sıcak asfalt, kavşak projesi ve sanayinin büyümesi konularında taleplerde bulundu.

“ÖZEL SANAYİ SİTESİ’NE BİZZAT GİDİP SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDECEĞİZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise Özel Sanayi sitesi yönetiminin taleplerine cevaben, “Özel Sanayi Sitesinde bizim yapacağımız işler var, Büyükşehir öncülüğünde ve desteğinde yapılacak işler var. Şuanda halkımızın bizlere karşı yoğun bir şekilde hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Fırsat buldukça da bazı programlara katılmaya çalışıyoruz. Bu yoğun ziyaret programı bittikten sonra Özel Sanayi Sitesi’ne bizzat giderek ve esnaflarımızı tek tek ziyaret edeceğiz hem de sorunlarla ilgili yerinde teknik ekibimiz ile birlikte tespitler yapacağız.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.