Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AYBASTI HALKI BİZDEN HİZMET BEKLİYOR

AYBASTI HALKI BİZDEN HİZMET BEKLİYOR
14 Mayıs 2019 - 23:25

Aybastı’da yerel seçimlerde en yüksek oyu alarak hem belediye başkanlığında hem de belediye meclis üyeliğinde iki defe rekor kırdıklarını ifade eden Başkan Beytullah Geçtan; “Aybastı da bizden hizmet bekliyor” diyerek hizmet için kolları sıvadıklarının altını çizdi.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, ziyaret esnasında şu açıklamalarda bulundu, “ Öncelikle, ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakının adayı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirildim. Hamdolsun Aybastı tarihinin en yüksek oyunu alarak hem belediye başkanlığında hem de belediye meclis üyeliğinde iki defe rekor kırdık. İlçemizde bizden rekor hizmet bekliyor” dedi

Tevazu ve samimiyetle insanların gönlüne girmeye çalışacaklarını söyleyen başkan Beytullah Geçtan, “hizmet beklemez” diyerek ilerleyen süreçteki projelerinden bahsetti; “Perşembe yaylamız bir dünya markasıdır. Türkiye kano şampiyonasının bir kısmının Aybastı yaylasında yapılmasıyla ilgili Kano Federasyonuyla protokol yaptık. Perşembe yaylamızın festivalinde kano etkinliği de olmasını istiyoruz. Vaatlerimizde ne demişsek yerine getireceğiz.Ben eğitimciyim, insanlar eğitimle değişecek, gelişecek. Yol çalışmalarımız ve ihalelerimiz sürecek. Gölköy – Aybastı arasındaki kötü virajlar kaldırılacak. Aybastı Çevre Yolu projesi ile ilgili çeşitli işlemleri gerçekleştirmiştik. Çevre yolunu da bitirirsek yollarla ilgili sıkıntıları aşmış olacağız. Bakanlık düzeyinde de doğalgaz ile ilgili söz aldık. Aybastı için bir diğer önemli ve öncelikli projemiz Kültür Merkezi yapımıdır. Kültür merkezi altında da bir otopark projemiz vardır. Aybastı için çalışacağız, Aybastılılar mutlu olsun diye çalışacağız. Önümüzde uzun ve güzel bir süreç var. Faydalı işlere imza atmaya gayret göstereceğiz. Büyükşehir Belediyemizle uyumlu çalışmalarımıza önem vereceğiz.” dedi.

Haber-Muharrem GÖÇ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.