Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BARIŞ ELÇİLERİ FATSA LİMANINA DEMİR ATTI

BARIŞ ELÇİLERİ FATSA LİMANINA DEMİR ATTI
21 Mayıs 2019 - 14:44

Kaptanlığını Neşe Hasipek’in, mürettebatlığını Ceyda Güleçyüz ve Şule Kükrer’ in yaptığı Bodrum Marina isimli yat 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılına ithafen “‘Deniz Tutkusu Seyirde‘’ parolası ile 23 Nisan’da Bodrum’dan barış için yola çıktıktan 26 gün sonra Fatsa Limanına demir atarak mola verdi. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel ile birlikte Fatsa Limanına giderek Bodrum Marina isimli yatın mürettebatını ziyaret ettiler. Barış temasıyla yola çıkan kadın gezginler, Türk karasu sınırları içerisinde yer alan en uzun sahil güzergahı olan Bodrum-Hopa parkurunu tamamlamayı hedefliyor.

“TEMMUZ AYINDA GÖRSEL BİR ŞÖLEN YAŞAYACAĞIZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar çok anlamlı olan Barış temasıyla yola çıkan Bodrum Marina isimli yatın mürettebatını kutlayarak, “Kendilerini ilçemizde görmekten çok mutlu olduk. Misafirlerimizin herhangi bir ihtiyaçları konusunda her türlü desteği verebileceğimizi ifade etmek isteriz. Kendileri ile hoş sohbette bulunduk. Ayrıca Fatsa halkımız Temmuz ayında DADDRALLI kapsamında ilçemizde görsel bir yat şölenine hazır olsun.” dedi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Bodrum Marina isimli yatın kaptanı Neşe Hasipek’e çiçek takdim ederken Neşe Hasipek ise Başkan Kibar’a günün anısına bir plaket sundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.