Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
01 Haziran 2019 - 11:48

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda toplumsal birlikteliğe vurgu yaparak, “Bayramlar birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir” dedi.

Başkan Güler, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerini güçlendiği en özel günlerdir.

On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’na veda ederken mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Böyle günleri fırsat bilerek insanlar birbirlerine daha fazla yüreğini açmalı, küskünlükler bitirilmeli, çocuklar sevindirilmeli, büyükler hatırlanmalıdır. Bizlerde bu bayramı milli ve manevi değerlerimizin öngördüğü hoşgörü ve birliktelik anlayışı içerisinde kutlamalıyız.

Birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel bir gün olan Ramazan Bayramı’nın maneviyatına uygun olarak değerlendirileceği inancıyla; ülkemizin, gönül coğrafyamızın ve İslâm âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla tebrik ediyorum.

Bayramın İslam dünyasında barış, huzur ve güven ortamını getirmesini; insanlığın barış, huzur ve adaletine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.