Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

OSKİ VEZNELERİ BAYRAM TATİLİNDE GÖREVDE

OSKİ VEZNELERİ BAYRAM TATİLİNDE GÖREVDE
01 Haziran 2019 - 11:52

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (OSKİ) bağlı Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde bulunan vezneler, bayram tatilinde abonelerinin mağduriyet yaşamaması için 1-10 Haziran tarihleri arasında (Pazar günleri hariç) hizmet vermeye devam edecek.

Su faturalarını yatırmak ya da ön ödemeli kartlı sayaçlarına su yükletmek isteyen aboneler, işlemlerini sabah 10.00 -16.00 saatleri arasında yapabilecek.

Bayram tatili boyunca, OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Altınordu ilçesinde, Altınordu Belediyesi hizmet binasının altında bulunan vezne, Fatsa’da Sakarya Mahallesi Sümer Sokak Yaşar İş Merkezi no:6’da bulunan vezne ve Ünye’de Kaledere Mahallesi Aydınlar Sokak no:14’te bulunan vezne vatandaşlara hizmet verecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.