Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
03 Haziran 2019 - 15:04

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 2. düzenlenen İftar Programı Fatsa Belediyesi Spor Kompleksinde gerçekleşti.

İftar programına, Vali Yardımcısı Bayram GALE, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Fatsa İlçe Müftüsü Hamza Bayram, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Ekici, Kızılay Fatsa Şube Başkanı Gökhan Hocaoğlu’da katıldı.

Dernek Başkanı Adem Çiçek iftar programına katkılarından dolayı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a ve Kızılay Fatsa Şube Başkanı Gökhan Hocaoğlu’na teşekkür ettikten sonra programa katılanlara hoş geldiniz konuşması yaptı.

Adem Çiçek iftar daveti sonrası ise yapmış olduğu açıklamada; “Bu yıl ikincisini düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran Sayın Vali Yardımcımız Bayram GALE’ye, derneğimiz açıldığından bu yana bizleri hiç yalnız bırakmayan ve her konuda bizlerin yanında olduğunu hissettiren Sayın Kaymakamımız Mehmet Yapıcı’ya, değerlerimize değer katacağı inancında olduğumuz Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar’a, Cumhuriyet Başsavcımız Selamettin Bayçelebi ve saygıdeğer eşlerine, yine aynı düşünceler ile Jandarma komutanımız Sayın Halit Gülten’e, Emniyet Müdürümüz Tolga Sipahi’ye, Ak Parti İlçe Başkanımız İsa Yüksel’e, Milli eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya’ya, İlçe Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Çelik’e, İlçe Müftümüz Hamza Bayram’a, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Ekici’ye, diğer kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum. Mensubu bulunduğum Şehit ve Gazi Birlik Sen Ordu İl Başkanlığı ve Ünye Fatsa şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanlığımı, gururla onurla yapmış olduğum görevimi en üst seviyede gönül işi olarak yaptığımı bilmenizi isterim. Üstlendiğim görevlerimi yeri geldiğinde sadece şahsıma inanarak en üst seviyede arkamda olduklarına inandığım tüm şehit ailelilerimiz ve gazilerimiz adına bizleri yalnız bırakmayarak onurlandırdıkları için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.