Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KAYACA MAHALLESİ RAMAZAN GELENEĞİNİ BOZMADI

KAYACA MAHALLESİ RAMAZAN GELENEĞİNİ BOZMADI
08 Haziran 2019 - 18:06

Kayaca Mahallesi Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2 Haziran 2019 tarihinde Mevlidi Şerif ve iftar yemeği verdi.

Dernek Başkanı Seyfi ERAT yemek öncesi yaptığı konuşmasında ”Son günlerde gelen şehit haberleri hepimizi üzdü. Şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bugün, Ramazan ayının getirdiği bereketli gecelerden birinde hep birlikte Allah’ın izni ile iftarımızı açıyoruz. Ramazan, sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır. Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Bizler burada aracıyız, sizlerin destekleriyle bu yemeği organize ediyoruz, Burada kaynayan çorbada, yapılan yemekte 7’den 70’e herkesin katkısı var. Buradaki amacımız yılda en az bir kerede olsa bir araya gelerek özlem gidermek, kaynaşmak, yeni nesillere mahallemizi tanıtmak ve anlatmaktır. Bu duygularla sözlerime son verirken,  aramızdan ayrılan kardeşlerimizi, büyüklerimizi rahmet ve şükranla yad ediyoruz. Bu güzel akşamda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumuzu ifade ediyor, Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz ”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.