Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

NİYAZİ HÜSEYİNOĞLU EFSANE KADRO İLE MAÇA ÇIKACAK

NİYAZİ HÜSEYİNOĞLU EFSANE KADRO İLE MAÇA ÇIKACAK
13 Haziran 2019 - 17:34

Güzel Ordu Kültür Sanat Derneği’nin belgesel film projesi “Mor Menekşeli Kadınlar” kapsamında 16 Haziran Pazar günü 17.00’de Orduspor’un oyuncuları 19 Eylül Stadyum’unda sahaya çıkacak.

Fatsa Belediyespor Sportif Direktörü Niyazi Hüseyinoğlu’da bu maçta forma giyecek.

Ordu tarihinin bilinmeyen hikâyesini, Orduspor’un gizli gücünü filme taşıyan belgesel film projesi, Orduspor’un kadın taraftar grubunun öyküsünü gelecek nesillere aktarmayı hedefliyor.

1972 yılında Orduspor-Galatasaray maçını tribünde izleyen kadınlara ait bir fotoğraf karesi belgesel projesine esin kaynağı oldu. “Mor Menekşeli Kadınlar” adındaki belgesel, Orduspor’un yeşil sahalardaki mücadelesinde, bir zamanlar tribünlerdeki fazlalığı ile dikkat çeken kadın taraftarların öykülerini anlatıyor. “Mor Menekşeli Kadınlar”ın yönetmenliğini, kısa filmleriyle pek çok uluslararası festivalden ödülle dönen Sezen Kayhan yapıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.