Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÜNİVERSİTE SINAVLARI İÇİN DOLMUŞÇULAR HAZIR

ÜNİVERSİTE SINAVLARI İÇİN DOLMUŞÇULAR HAZIR
13 Haziran 2019 - 17:38

Bolaman Dolmuşçular Koopararifi, 15-16 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olan üniversite sınavlarında yaşanılması düşünülen yoğun yolcu taşımacılığı konusunda hazırlıklarını tamamladı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, Fatsa’da ilk defa yapılacak olan üniversite giriş sınavında ulaşım konusunda yaşanabilecek her türlü aksaklıkların tedbirini aldıklarını açıklayan Bolaman Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Hasan Serdaroğlu; “Bizler Bolaman dolmuş esnafı olarak yapılacak olan sınavlarda gerekli tedbirleri almış bulunuyoruz. Sabah saat 06.30’da Bolaman merkezden başlayan mesaimiz, sınava girecek olan gençlerimizin mağduriyet yaşamamaları için dakika gözetmeksizin, sınav giriş saatine kadar tüm okullarımızın kapısına kadar bırakılarak devam edecektir. Aynı uygulama sınav çıkış saatleri içinde geçerli olacaktır” diye konuştu.

Başkan Hasan Serdaroğlu sınava girecek olan gençlere de başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.