Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI HACIOSMANOĞLU’NDAN FATSA’YA SELAM

TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI HACIOSMANOĞLU’NDAN FATSA’YA SELAM
19 Haziran 2019 - 18:31

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, 23 Haziran İBB seçimleri kapsamında hemşeri buluşmalarına devam ederken, bulduğu her fırsatta ise memlekete neler yapabilirim konusunu da değerlendirmeden geçmiyor.

Hemşeri buluşmaları kapsamında Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşen başkan Kaçak, şu an kayyımda olan ve sahip çıkılmadığı takdirde kapanma tehlikesi ile karşı karşıya olan Fatsa Belediyespor ile ilgili görüş alış-verişinde bulundu.

Fatsa Belediyespor’un geldiği noktayı ve yaşananları anlatan başkan Kaçak’ı dikkatle dinleyen Hacıosmanoğlu mevcut prosedürleri yerine getirilerek lige devam edecek şekilde Fatsaspor’a Fatsalıların sahip çıkması halinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Karadeniz’de takımlarımızın gösterdiği başarılardan gurur duyduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, inanıyorum ki Fatsa bu sıkıntıyı da atlatacak ve Fatsa Belediyespor ligde önümüzdeki sezon mücadeleye devam edecektir. Ben şahsım olarak gereken desteği vermeye hazırım. Fatsalı sporseverlere selamlarımı iletiyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.