Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KABOTAJ BAYRAMINDA RESUL DİNDAR SAHNE ALACAK

KABOTAJ BAYRAMINDA RESUL DİNDAR SAHNE ALACAK
25 Haziran 2019 - 17:39

Fatsa Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı” bu sene çok farklı etkinliklerle kutlanacak.

Yalıköy sahilinde gerçekleşecek olan Kabotaj Bayramının gündüz bölümünde, yağlı direkten bayrak alma, yüzme yarışmaları, motorlu motorsuz kayık yarışmaları yapılacak. Akşam ise Ateşbaz gösterisi, Tahta bacak gösterisi, Sosis Balon dağıtımı ve yine hepsi birbirinden ilginç çeşitli yarışmalar yapılacak.

Akşam ise Karadeniz Müziğinin sevilen sanatçılarında Resul Dindar’ın sahne aldığı konser gerçekleşecek.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞE ÖNEM VERİYORUZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramının çok renkli geçeceğini belirterek, “Sosyal belediyeciliğe önem vereceğimizi söylemiştik. Bir taraftan belediyemizin asli işleri büyük bir yoğunlukla devam ediyor. Diğer taraftan yaz sezonunda sosyal etkinliklerimiz var.  Yalıköy mahallemizdeki 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı bu sosyal etkinliklerimizden bir tanesi olacak. Kabotaj bayramından sonra Çınar Festivalimiz var. Çınar Festivalimize de farklı etkinlikler hazırlıyoruz. Amacımız gerek yöre halkımıza gerekse de yaz tatili için memleketimize gelen vatandaşlarımıza keyifli günler geçirtmek.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.