Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TOMAKİN; “FATSA, KUTLU DAVANIN BAYRAKTARLIĞINI YAPMIŞTIR”

TOMAKİN; “FATSA, KUTLU DAVANIN BAYRAKTARLIĞINI YAPMIŞTIR”
03 Temmuz 2019 - 15:38

Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Fatsa İlçe Teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıya, Fatsa İlçe Koordinatörleri İl Teşkilat Başkanı Muhittin Konca, İl Sosyal Politikalar Başkanı Hamdi Şensoy, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hanife Minnet, Fatsa AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

FATSA TEŞKİLATI SORUNSUZ VE EKSİKSİZ OLARAK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEKTEDİR

Toplantının açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İsa Yüksel, İl Başkanı ve ekibine sunum yaparak AK PARTİ Fatsa İlçe Teşkilatının genel yapısı ile ilgili bilgi verdi , İlçe Başkanı Başkan Yüksel 17 bin üyemiz ak gönüldaşımız var, Fatsa’ya bağlı 89 mahallemiz var , her mahallede teşkilatlanmamız eksiksiz , 298 sandığımız var her sandıkta 3 ana kademe 3 kadın , 3 gençlik olmak üzere her sandıkta 9 müşahidimiz eksiksiz hazır, Gençlik ve Kadın Kollarımız aynı şekilde mahallelerimizde teşkilatlandı , Fatsa teşkilatı sorunsuz ve eksiksiz olarak çalışmalarını sürdürmektedir bilgisini verdi.

FATSA KENDİ HAVZASININ LOKOMOTİFİ BİR İLÇEMİZ

Başkan Tomakin, toplantıda yaptığı konuşmasında , Fatsa İlçesi kendi havzasının lokomotifi bir ilçemizdir, bunun için Fatsa’nın teşkilat yapısının güçlü ve eksizsiz olmasında kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkesi kutluyorum diyerek, Baştan şunu tüm kalbimle ve gönlümün derinlerinden gelerek söylemek isterim ki, Öncelikle 2001 yılından bu yana bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan en zor zamanlarımızda bile AK PARTİ’ye en yüksek oyu veren ,Dünya Lideri Ümmetin umudu , Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman güvendiler desteklerini hiçbir zaman esirgemediler en son 31 mart seçimlerinde yine tercihini belediye işi gönül işi diyerek çıktığımız yolda bize yine en büyük desteği verdiler , teşkilatım aracılığı ile Fatsa halkına yürekten teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum dedi.

ORGANİZE OLMUŞ ÇOK KÜÇÜK TOPLULUKLARIN, BİRBİRİNDEN HABERSİZ MİLYONLARCA KİTLEDEN DAHA GÜÇLÜ OLDUĞU AŞİKÂRDIR.

İl Başkanı Halit Tomakin, Teşkilatın hayati ve vazgeçilmez önemine değinerek İlçe Başkanımı dinledikten sonra Fatsa İlçe Teşkilatı ile bir kez daha gurur duydum, kendilerine ve ekibine başarılarının devamını diliyorum diyerek , Mili Görüş’ün Merhum Lideri Necmettin Erbakan hocamızın teşkilatları tarif ederken her zaman kullandığı bir sözünü hatırlatmak istiyorum, Teşkilat bir cemiyetin sinir uçlarıdır. Organize olmuş çok küçük toplulukların , birbirinden habersiz milyonlarca kitleden daha güçlü olduğu aşikardır. Bir insanın tek başına bütün bu hizmetleri yapması mümkün olmadığına göre , hep birlikte ve teşkilatlı çalışmak mecburiyetindeyiz. Bunun için disiplin ve ciddiyet şarttır. Teşkilatın her kademesindeki çalışmalarda tertip , düzen ve disiplini sağlamak zorundayız. Tertipsiz , düzensiz ve disiplinsiz bir çalışma asla sonuç getirmez dediğini hatırlattı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.