Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Ulvi Süvarioğlu “Çare Şirketleşme!”

Ulvi Süvarioğlu “Çare Şirketleşme!”
04 Temmuz 2019 - 8:50

Fatsa’ya Ahde Vefa Derneği (FADER)’i de ziyaret eden Fatsalı Ekonomist Zeki Ulvi Süvarioğlu Fatsa Belediyespor ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Öncelikli olarak Fatsa Belediyespor’un ön lige girişini sağladıktan sonra şirketleşme modeli içinde birlikte çalışmaya başlayabileceklerini söyledi.

Ziyaretinde kendisinin Fatsa Belediyespor’a başkan olma beklentisi hakkında açıklamalar yapan ekonomist Zeki Ulvi Süvarioğlu, “Fatsaspor için benden bir şey bekleyecekseniz benim tarzım kurumsal tarzdan gelme olduğu için şirketleştirelim derim. Fatsa Belediyespor battı, ligden düştü. Bırakalım dedikoduları neler yapabiliriz bunları konuşalım. Biz Fatsa Belediyespor yatırımına Sanayi ve Ticaret AŞ olarak bir şirket kurarsak insanlardan bağış nedeniyle verdiği para kadarıyla orada söz sahibi olmasına müsaade edersek koyduğu para kadar söz sahibi olur. Federasyonun kurallarına uyulduğu takdirde liglerde çıkmada zorluk çekmez. Ben diyorum ki şirketleşme olduğu zaman ben Ulvi Süravioğlu olarak benden istediğiniz bir şey varsa Fatsa gençliği adına ben elimden geleni yapmaya hazırım.” dedi.

“ŞİRKETLEŞME OLMADIKTAN SONRA ÇÖZÜM OLMAZ”
Fatsa Belediyespor’un önünün açık olmasının şirketleşmeden geçtiğini ifade eden Süvarioğlu, “Düzen ne olursa olsun ben ekmek parası bulurum ama buradaki gençlerimizin çok ciddi ekonomik ve siyasi risk altında ilkeler ve prensipler her yerde aynı olursa sorun yaşayamayız. En önemlisi ekonomik sorunlar aşılabilir, hayatımızda para her zaman kazanılabilir, kaybedilebilir. Nedir insan için önemli olan? Sağlımızdır. İstediğiniz kadar yer satsam hasta birini iyileştirme şansım var mı yani bu mantıkla nereye gidiyoruz? Fatsa Belediyespor’a bu gün 3.5 milyon para toplansa ne olur? Şirketleşme olmadıktan sonra çözüm olmaz. Öyle bir şey yapalım ki; başımızda hazır eli ayağı düzgün bir genç belediye başkanımız varken çünkü şehrin halk adına temsilcisi odur. Fatsa’nın ön lige girişini bir sağlayalım ondan sonra söylediğim model içinde hepimiz çalışmaya başlarız. Fatsa’nın güzel etkinliklerini Fatsa Belediyespor adına yaparız.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.