Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FİKRİ SÖNMEZ KİTABI, MAÇOĞLU’NA ULAŞTI

FİKRİ SÖNMEZ KİTABI, MAÇOĞLU’NA ULAŞTI
06 Temmuz 2019 - 16:36

Ahmet Becioğlu tarafından yazılan; “ Bilinmeyen Yönleriyle FİKRİ SÖNMEZ” adlı kitap Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’na verildi. Fikri Sönmez tarafından 40 yıl önce gerçekleştirilmeye çalışılan belediyecilik uygulamasını Ovacık ilçesinde başlatıp, daha sonra Tunceli Belediye Başkanı Seçilen Maçoğlu’na kitabı, Tokat, Sivas, Erzincan taraflarına bir gezi yapan Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Ali Zeren iletti.

Ali Zeren, kitabı Tunceli Belediye Başkanına teslim ediş öyküsünü şöyle anlattı: “Bilinmeyen Yönleriyle FİKRİ SÖNMEZ” adlı kitabı okuyanlar görecektir ki; Ahmet Becioğlu halasının oğlu olan Fikri Sönmez’in gerçekleştirdiği doğru şeyleri anlatırken, 92. Sayfada yer alan “komitelere sızan lümpenler” başlığı altında, çevresinde bulunanlar tarafından, Fikri Sönmez’in emriyle yapılmış gibi gösterilen eylemlerin kendisine zarar verdiğini de dile getirmektedir.

Tunceli Belediye Başkanı seçilen Maçoğlu’nun bu kitabı büyük bir dikkatle okumasını ve buna benzer olayların kendi çevresinde de yaşanabileceğini kendisine anlatmak isteğiyle gittiğimiz makamda, ne yazık ki hak ettiğimiz ilgiyi görmedik dersem yalan söylemiş olurum. Çünkü hiç ilgi görmedik, hatta; görüşmek için bekleyenler olduğu ve bu nedenle kısa kesmem gerektiği gibi tavırla karşılandım. Kapıyı çekip çıkmak yerinde olurdu ama ben gene de nezaket kuralları çerçevesinde kendisine bir iki soru sorup görüşmeyi bitirmeyi yeğledim.

Bu görüşme sonunda Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu hakkındaki izlenimlerimi köşe yazımda okuyabilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.