Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İKİ FATSALI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İKİ FATSALI
06 Temmuz 2019 - 16:15

24-25 Haziran tarihlerinde yapılan Üst Minik ve Genç Bayanlar Boks ’ta il birinciliği için kıyasıya yarıştılar. Kartallar Akademi Spor Kulübünden Ayşenur Bozkurt ve Şulenur Sadan dereceleriyle bizleri mutlu etti. 60 kg Üst Minik’te Ayşenur Bozkurt 1.ci olurken, 69 kg Genç Bayanlar’da ise Şulenur Sadan 2.ci oldu. Bu dereceleri ile sporcularımız, 2-8 Temmuz tarihinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasına davet edildiler. Antrenör Yücel Sarı ise kısa bir açıklama yaparak yaşadığı mutluluğu dile getirirken bir yandan da Fatsa’da sadece futbol değil başka sporların da var olduğunu anımsattı. Sarı,” Çocuklarımızın yaşattığı mutluluk o kadar büyük ki öncelikle ailelerine, bizlere emanet ettikleri çocuklarını iyi birer birey olarak yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Çok çalıştık ve başardık. Devamında da Türkiye şampiyonası var. Umarım oradan da mutlu bir şekilde evimize döneceğiz” dedi.

FATSA’DAN DESTEK BEKLİYORUZ
Ordu’dan güzel derecelerle dönen Şulenur ve Ayşenur’da yaşadıkları bu süreci bizlere aktarırken, bazı konularda da haklı sitemlerini dile getirdi. Şulenur” Öncelikle Yücel Sarı hocama teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu sporu seviyorum ve ileride daha da güzel yerlere geleceğimi düşünüyorum. Bizler maçlara Fatsa’yı temsil ederek çıkıyoruz ve tüm Fatsalılardan bizlere maddi manevi destek olmalarını bekliyoruz ”dedi. İlçe dışında olan maçlara kendi imkanları ile gittiklerini ve bu konuda destek beklediklerini de dile getiren Ayşenur ise “ İlk olarak bu spora başlama nedenim ailemi gururlandırmaktı. Bunu yavaş yavaş başarmaya başladım. Antrenörümün desteği ile bu hedefime tam anlamıyla ulaşmama az kaldı. İyi yerlere geleceğim zamanların, yakın olduğunu düşünüyorum. Bizleri zorlayan durum ise; kendi gücümüzle bazı şeyleri yapmaya çalışıyoruz ve bu nedenle eksik olan durumlarımız var. Fatsalı büyüklerimizden bizlere destek olmalarını rica ediyoruz ”dedi. Bizlerde genç kardeşlerimizi öncelikle tebrik eder Türkiye şampiyonası için de başarılar dileriz. Fatsalılara da küçük bir not olarak belirtmeliyiz ki; bu arkadaşlarımıza maddi ve manevi destek olalım. Şampiyonluk ve birincilik kavramını sadece belirli branşlarda destekleyerek bir yerlere gelemeyiz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.