Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İSMAİL KOÇAN’DAN MESAJ VAR!

İSMAİL KOÇAN’DAN MESAJ VAR!
09 Temmuz 2019 - 14:43

Saadet Partisi Fatsa ilçe Başkanı İsmail Koçan sosyal medya üzerinden açıklamalar yaptı. Koçan,”Belediyelerin borçlarının katlanarak yükselmesinin tek sebebi ehliyetsiz ve liyakatsiz insanların işbaşına getirilmesidir.
Bu insanların en büyük özellikleri, ezan okununca camiye gitmeleri, haram helal ve israf üçgeninin dinimizdeki yerinin ne olduğunu bilmeleridir.
Fatsa Belediyesi 2004 yılından günümüze Akp yönetimindedir. Belediyenin içine düştüğü borç stokunu gören seçmenin büyük yüzdelik dilimi halinden memnun olaca ki; 15 yıldır aralıksız ve uyarısız seçim tercihini Akp adayından yana kullandılar.
Dolayısıyla “nasılsak öyle idare ediliriz”. Aslında ilahi uyarıya kulaklar tıkanınca ortaya çıkan, adil ve eşit olmayan, yandaşlıkta ve borçlanmada sınır tanımayan insanlar iş başına geliyor.
Vatandaş bu durumdan şikayetçi değildi ki, Sayın İbrahim Ethem Kibar’ı işbaşına getirdi. Yeni başkan, Belediye Başkanlığını başka bir partiden devralmadı. Dolayısıyla “160 milyon borçla devraldık” demesinin altındaki yatan gerçekler bizleri Fatsalılar olarak şimdiden düşündürmeye sevk etmiştir. Sayın Başkan eğer samimi bir şekilde kendisinden öncekilere bu borçların hesabını sormaz, bu borçları yapanları cezalandırmaz ve bu borçlara göz yuman amir memur meclis üyelerine tek tek hesabını sormazsa…., yine Fatsa kaybeder yine bizim borç stoğumuz alır başını gider, “nasılsa hesap sorulmuyor” diyen bir zihniyetle bir beş yılımız daha heba olup gider. Seçimlerden bu yana 3 ay gibi bir zaman geçmesine rağmen yol haritasının oluşturulamadığını görüyoruz.
Biz Sayın Belediye Başkanımıza ilk icraatınız kent konseyi olsun derken, Fatsa’nın partili partisiz herkesin ortak değeri olduğunu anlatmaya çalıştık. Bu konuda hiçbir adımın atılmadığını görüyoruz. Şu soruyu bir Fatsalı olarak sayın yetkililere soruyorum; kent konseyi kim yada kimler tarafından hangi amaç ve düşüncelerle istenmiyor?
Yıllardır çözülemeyen “ölüm kavşağı” probleminin, Fatsamızda aktif siyaset yapan beş partinin ilçe başkanlarının bir araya gelip çay içmesiyle bir yıl gibi kısa zamanda yapıldığını tekrar hatırlatmak isterim. Tabi bu başarıyı iktidar partisi ilçe başkanının kendi başarıları gibi haberselleştirmesi inanın zerre umrumda değildir. Yeterki el birliği ile doğru hamle ve doğru hizmeti Fatsa için yapalım.
Bir masanın etrafında çay içmek bizi kenetleyip kuvvetlendirir.
Birilerini eleştirmek yada yermek değil, Fatsa ve Fatsalılar üzülmesin sıkıntı çekmesidir tek derdimiz….” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.