Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MURAT KAÇAK’TAN, CAMBAZ’A; HABERİN TAMAMINI OKU!

MURAT KAÇAK’TAN, CAMBAZ’A; HABERİN TAMAMINI OKU!
09 Temmuz 2019 - 14:37

 

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’ın geçtiğimiz hafta Fatsa’daki yönetim kadrolarına, çözümü gereken acil ve önemli konularda “istişare müessesesini mutlaka devreye sokun” hatırlatmasını sadece haberin başlığına bakarak yorumlayan bazıları konu ile alakasız palas pandıras açıklamalarda bulundu. Haberin tamamını okuyanlar bu açıklamaya bir anlam veremezken, sayın Cambaz yine cambazlık peşinde yorumunu yaptı.

Yerel seçimlerde CHP’nin Fatsa Belediye Başkan adayı olan Ahmet Cambaz, gazetelerde yayınlanan söz konusu haberin sadece başlığına bakarak yaptığı yorumda, yeni hizmete giren bir başkanın hemen eleştirilemeyeceğini ve Ak Partili belediye başkanını bizzat kendisinin desteklediğine vurgu yaptı.

Oysa eleştirdiği haberde MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak, bazı önemli konularda istişare kültürünü devreye sorarak, gerek diğer siyasi parti yetkililerine ve gerekse STK temsilcilerine de danışılması gerektiğini ifade etmiş, bazı konularda kendi içlerinde kısa paslaşmalarla meseleyi halletmeye çalıştıklarından dolayı rahatsızlığını dile getirmişti.

Konuyu sadece haberin başlığı ile yorumlayan Ahmet Cambaz, içeriğinde nelerden bahsedildiğini okumadan yorumlaması ve kurduğu cümlelerle komik duruma düştü. Tamamen haksız ve mesnetsiz, memleket meselelerine samimi yaklaşımdan uzak, sadece karalama amaçlı yapılan düşüncesizce yapılan bu açıklama karşısında MHP Fatsa ilçe başkanı Murat Kaçak sosyal medya hesabından jet hızıyla yanıt verdi.

Kaçak yaptığı açıklamada, “anlaşılan arkadaşın biri yazdıklarımı anlama güçlüğü çekiyor, haberin tamamını oku. Hemşerim ben diyorum ki, istişare sünnettir, memleket için düzgün işler yapabilmenin yolu da istişareden geçer, sen ne anlıyorsun” diyerek şöyle devam etti.

Sormak lazım, toplumun her kesimini kucaklamak lazım, memleketin en hassas konuları hakkında karar verilirken genele yaymalı, yani demem o ki, halk meclisi ortak aklın bir meyvesi olmuş geçmiş yıllarda, aslında senin yaşın bunları hatırlamaya müsait ama işine mi gelmedi ki söylediklerim…

Sonuna kadar cumhur ittifakı demeye devam edeceğim, lakin unutma Fatsa her şeyin önünde gelir. Anlayamamış olmana şaşırmadım, sende söylemişsin ya ben kapı kapı dolaşıp Ak Partiyi eleştirirken söylediklerimin hala arkasındayım.

Kazanan Belediye başkanımızın şahsi ile hiç bir sorunumun olmadığı en iyi kendisi bilir, biz onunla tabiri caizse Arpalık Mahallemizdeyiz, sen anlamazsın, Ben kimin elini kaldıracağımı iyi bilirim, kime kardeşim diyeceğimi de, biz memleket meselesi derken sen rakı balık yapıyordun.
Fatsalı herkesi iyi bilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ali Erdem9 Temmuz 2019 / 16:40Yanıtla

Yayinladiginiz yazı veya düşünceniz de haklı olabilirsiniz. Yanlız cambazlık vs. Bunlar yanlış yakıştırmalar. Bir defa Cambaz değil, Canbaz. Yani Ahmet Bey’in soyadı Canbazdır.

KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.