Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’DA HAFRİYAT ATIKLARI TEMİZLENİYOR

FATSA’DA HAFRİYAT ATIKLARI TEMİZLENİYOR
13 Temmuz 2019 - 17:15

Fatsa Belediyesi Temizlik Hizmetleri ekipleri koordinesinde, ilçedeki boş arsalara, köprü altlarına ve sahillerdeki cadde ve sokaklara gelişi güzel atılmış olan kaçak hafriyat atığı vb. malzemelerin toplatılması çalışmalarına başlanıldı.

Temizlik ekipleri tarafından ilçe genelinde 22 kamyon kaçak hafriyat atığı toplanıldığı ve tespit edilen çeşitli işletmelere kaçak atıklarından dolayı cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, çalışmaların önümüzdeki günlerde de süreceğini belirterek “Hafriyat toprağı ve inşaat ve tadilat atıklarından kaynaklanan çevresel ve görsel kirliliğin önlenebilmesi için ve kaçak atıklarından dolayı vatandaşlarımızın cezai yaptırıma maruz kalmaması için, Büyükşehir Belediyesine ait ORBEL tarafından işletilen ilçemiz Evkaf mahallesi sahil caddesinde bulunan hafriyat döküm sahasına atıklarını götürmeleri gerekmektedir.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.