Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
31 Temmuz 2019 - 21:02

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi içinde yer alan Fatsa OSB Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilen Fatsa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısına, Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa OSB Müdürü Olgun Topkaya katıldı.

Gündemdeki konuların görüşüldüğü Fatsa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısında, Vali Seddar Yavuz, Eylül ayında Fatsa Organize Sanayi Bölgesinin doğalgazla buluşturulacağını söyledi.

Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde bugün itibariyle 4 Bin 585 çalışan olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, ”OSB’mize 2 Bin 500 kişilik ek istihdam sağlayacak yatırımlar bu ay içinde başlayacak” dedi.

Fatsa OSB’de şu an 30 firma bulunduğunu söyleyen Vali Yavuz, yeni tahsis yapılan firma sayısının ise 7 olduğunu ifade ederek, toplam 7 Bin kişiye iş imkanı sunulmuş olacağını sözlerine ekledi ve “Fatsa OSB’de mevcut alanda bulunan yerlerimizin yeni firmalara ön tahsis edilmesi ile yeni sanayi parsel alanları açılmaktadır. Valilik olarak bütün yatırımcılarımızın ve işadamlarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.