Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İsa Yüksel, “Liderimizin Davası ve Sevdası Millet, Şiarı Adalet”

İsa Yüksel, “Liderimizin Davası ve Sevdası Millet, Şiarı Adalet”
14 Ağustos 2019 - 14:06

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel partisinin 18. Kuruluş yıldönümü sebebiyle yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

“14 Ağustos 2001 yılında Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye’nin kaderini değiştirecek, geleceğini aydınlatacak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ara vermeden devam edecek bir milletin başarı hikâyesi yazılmaya başlandı. Ülkemizin ve milletimizin geleceğini ışığıyla aydınlatan AK Parti; umudun ve inancın adı olmuş, coğrafyamızda ve dünyada Türkiye’yi önemli ve stratejik bir ülke konumuna getirmiştir.

Kurulduğu günden bu güne milyonları arkasından sürükleyerek 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında halkımıza verdiği mesaj ile meydanlara döken liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davası ve sevdası millet, şiarı adalet olmuştur.

Şairin dizelerinde dile getirdiği gibi “Tarihin dilinden düşmez bu destan, nehirler gazidir, dağlar kahraman her taşı bir yakut olan bu vatan can verme sırrına Eren’lerindir.” Biz tarihimizde nice destanlar yazmış, nice başarıların altına imza atmış çağ açıp çağ kapatmış yiğitlerin torunlarıyız. Bu topraklarda ne Eren’ler biter ne de Bülbül’ler susar.

Kurulduğu günden beri kaderi ülkenin ve milletin kaderi ile özdeşleşen AK Parti çatısı altında birlikte yol yürüyen, her seçimde başarının yegâne mimarı olan vatandaşlarımızın ülkemizin şahlanmasında AK PARTİ’ye duyduğu güven açık ve nettir.

“AK PARTİ’NİN HİKÂYESİ; BİR MİLLETİN AŞK HİKÂYESİDİR”
Bir çınarın kök saldığı bu topraklarda yaşayan her ferdin bu aşk hikâyesinde elbet payı vardır. Bu hikâye bu topraklardan taşarak; farklı coğrafyalarda yaşayan mazlum halklara umut ve can suyu olmuştur.

Bu milletin destekleri ile Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023,2053 ve 2071 hedefleri ve ruhuna sahip Ak Parti’nin bir mensubu olmaktan duyduğum onur ve gururu belirterek;  Kurucu Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği, ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ düsturu ile ülkemizi çok daha güçlü ve sağlam yarınlara taşıyacağımıza inancım tamdır. Daha nice yıllar AK Parti’mize aziz milletimizin hizmetkârı olmayı nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin 18. Kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza, devletimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, en kalbi duygularımla saygılarımı sunuyorum”

İsa YÜKSEL
AK PARTİ FATSA İLÇE BAŞKANI”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.