Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Cemal Paşalıoğlu: “Ayaklarımız Üzerinde Durabilen Güçlü Bir Odayız”

Cemal Paşalıoğlu: “Ayaklarımız Üzerinde Durabilen Güçlü Bir Odayız”
20 Ağustos 2019 - 16:30


Fatsa Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu, “Her geçen gün artan üye sayımız ile kendi imkanlarıyla ayakta durabilen güçlü bir odayız” dedi.

Fatsa Giyim Eşyaları Odası Başkanlığı yeni yerine taşınarak üyelerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.

Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesi Topaloğlu Cami yanında ki binaya odasını taşıyan Fatsa Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu, en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için yeni yerimize taşındık, üyelerimiz her şeyin en iyisini layıktır” dedi.

Fatsa Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu, göreve geldikten bu zamana kadar başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek ilk olarak 180 olan üye sayımızı 400’e çıkardık. Şimdi de yeni bir oda yeri tutarak bankalara yakın, vergi dairesinin hemen yanında olan bir yerde üyelerimiz daha hızlı bir şekilde işlerini görecek ve daha fazla zaman kazanmış olacaklar, odamızdan en kaliteli hizmeti alacaklar” dedi.

Her aldıkları kararı yönetim kurulu üyeleri ile aldıklarını söyleyen başkan Paşalıoğlu, “Yer mevzuatı konusunda uzun zamandır istişare yapıyorduk. Sonuç itibarı ile toplantılarımız sonucunda daha iyi hizmet vereceğimiz bir yer bularak yeni yerimize taşındık. Kendimize yakışır üyelerimizin mağduriyet çekmemesi amaçlı bilinir bir adrese geçtik. Merkez konumda olan yerimiz tamamen üyelerimize en kapsamlı ve kaliteli hizmeti sunmaya devam edecek. 2014 yılında ilk olarak başkan seçildim ve toplamda 180 üyemiz vardı. Şimdi ise 400 üyemizin olması işimizi her anlamda iyi yaptığımızın göstergesidir. Kendi imkanlarıyla ayakta durabilen güçlü odaların başında geliyoruz. Ekonomik olarak güçlü olan odamız kendi kararlarını da net bir şekilde alarak yönetim kurulu istişarelerinde önemli hizmetleri artık üyelerine burada yapacaktır. Üyelerimizin desteği her zaman bize olmuştur, bizlerde sorumluluğumuzu biliyoruz. Aldığımız bu bayrağı daha ileri götürerek bizden sonrakilere teslim etmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.