Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Murat Kaçak “Sevdamın Adı Fatsa” Sözünün Patentini Aldı

Murat Kaçak “Sevdamın Adı Fatsa” Sözünün Patentini Aldı
21 Ağustos 2019 - 13:36

MHP ilçe başkanlığı binasında düzenlenen haftalık yönetim kurulu olağan toplantısında konuyu gündeme getiren MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak, slogana özel hazırlanan logoyu yönetim kurulunun beğenisine sundu.

Kaçak, toplantıda yaptığı konuşmada, Fatsa’mızın problemlerini çözme noktasında MHP kadroları olarak ne yapabiliriz diye sürekli koşturuyoruz. Halkımızın bizlere olan güven ve teveccühünün ne boyutta olduğunu biliyor mahcup olmamak için uğraş veriyoruz dedi.

Fatsa’yı çok sevdiğini ve bu yüzden Fatsa’nın her derdini dert edindiklerini belirten başkan Kaçak, “Biz, “Sevdamızın adı Fatsa” derken laf olsun diye demiyoruz. ‘Sevdamızın adı Fatsa’ sözünü kimse kullanmasın da demiyoruz, herkes kullansın ama bu bizim sloganımızdır. Biz bu sloganı önce samimi olarak gönlümüze tescillettik, sonrada patentini aldık.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.