Fatsa Kılavuzömer Mahallesi doğumlu Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Can, geçici görev için gittiği Suriye’den bilinmeyen bir sebeple ölüm haberi geldi.
Ölüm haberi önce İstanbul’da bulunan babasına bildirildi. Ardından Fatsa Karakol Komutanlığı’ndan bir heyet Fatsa’nın Kılavuzömer Mahallesi’nde şehidin evini ziyaret ederek burada bulunan ailesine başsağlığı ve sabırlar diledi, evine Türk bayrağı astı.
1 yıl önce evlenen ve eşi Karabük’te olan Can’ın asıl görev yeri olan Antalya’dan kısa bir süre önce görevlendirme ile Afrin’e gittiği öğrenildi. Uzman Çavuş Ahmet Can 29 Ağustos Perşembe günü Kılavuzömer Mahallesi’nde toprağa verilecek.
Fatsa’da herkes bu acı haberi konuşurken kimisi olayın intihar, kimisi de şehadet olduğunu söylüyor. Sosyal medyada ikiye bölünmüş durumda fakat Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Can’ın ölümü nedeni ile ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmadı.

Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Demröz Fatsa’da basın mensupları ile bir araya geldi.
ANAHTAR PARTİ FATSA KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NA AVUKAT DOĞA BAYRAKTAR ATANDI
RESME GÖNÜL VERMİŞ FATSALI BAYANLAR SERGİ AÇTI
FATSA’DA TARİHİ MİRAS GELECEĞE TAŞINIYOR
FATİH MAHALLESİ’NDE ÇULLU GÜNDEMİ
Bu tür haberler zaten çok üzgün olan kızımızı daha çok üzer 😔Allahtan görmüyor .bir insanın gittiğinin haftası ensesinden vurulması intiharı nasıl akla getiriyor ben anlamadım sizlerede şehidin hakkı geçiyor nasıl ödeyeceksiniz bilmiyorum 😡😡😡