Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ALLAH KAZASIZ BELASIZ BOL KAZANÇLAR NASİP ETSİN

ALLAH KAZASIZ BELASIZ BOL KAZANÇLAR NASİP ETSİN
03 Eylül 2019 - 16:34

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 1 Eylül tarihi itibariyle av yasağının sona ermesiyle birlikte balıkçıları denize uğurladı.

1 Eylül gecesi saat 24:00’den sonra Yalıköy mahallesinden denize açılan büyük balıkçı teknelerini uğurlamaya giden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a ilçe Başkanı İsa Yüksel’de eşlik etti. Başkan Kibar tekneler denize açılmadan önce duayen balıkçılarla bir süre sohbet etti ve hem geçen sezonla ilgili hem de yeni sezon beklentileri ile ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Kibar ve İlçe Başkanı İsa Yüksel teknelerin denize açılması ile birlikte balıkçılara eşlik ettiler.

“BEREKETLİ BİR SEZON DİLİYORUZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yeni balık sezonu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Av yasağının bitmesi ile birlikte tüm balıkçı kardeşlerimiz Vira Bismillah diyerek balık hasadı için denize açıldılar. Sofralarımıza gelen bu güzel lezzetin ne zor şartlarda tutulduğunu en iyi onlardan dinleyebilirdik ve bu nedenle onlara uğurlamak istedik. İnşallah hepsi açısından bol bereketli bir sezon olur temennisinde bulunuyoruz. Onlar bol kazanç elde ederken biz de inşallah ucuza balık yeriz. Tüm balıkçılarımız için Allah’tan kazasız belasız bir hasat diliyoruz. Yeni sezonun bol bereketli geçmesini diliyoruz. Bu güzel gecede balıkçılarımız ile denize açılmak ve balığın nasıl arandığına şahit olmak heyecan vericiydi. Gerçekten sabır isteyen bir iş çünkü balıkçılarımız uzun süreler evlerinden ailelerinden uzak kalabiliyorlar.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.