Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN KİBAR, “ZABITA, GÖREN GÖZÜMÜZ,  İŞİTEN KULAĞIMIZDIR”

BAŞKAN KİBAR, “ZABITA, GÖREN GÖZÜMÜZ,  İŞİTEN KULAĞIMIZDIR”
04 Eylül 2019 - 12:25

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası münasebetiyle Fatsa Belediyesi Zabıta ekibiyle bir araya geldi.

Başkan Kibar zabıtalarla buluştuğu toplantıda yaptığı açıklamada, “Kamu yararı ve mevcut düzeni sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan Zabıta Teşkilatımız, Belediyemizin gören gözü, işiten kulağı ve halka yansıyan gücüdür” dedi.

Başkan İbrahim Etem Kibar, Zabıta Haftası’nın 193. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

ZABITA ÜLKEMİZİN MİLLİ DEĞERİDİR

“1826 yılından itibaren vatandaşların huzurunu sağlayan, verilen görevlerini fedakârca yerine getiren zabıta teşkilatı, yerel yönetimlerin en köklü teşkilatıdır. Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Zabıta Teşkilatı, birçok olumsuzluğa, yeri geldiğinde karşılaştığı imkânsızlıklara rağmen görev alanlarında vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Bu teşkilat, iki asra yaklaşan ömrüyle halkımızın sağlığı ve huzurunun korunması anlamında büyük bir görev ve sorumluluk üstlenmiştir. Zabıta teşkilatı, halk için çalışan başta sağlık olmak üzere huzurun güvencesi olan bir kuruluştur.  Zabıta Teşkilatı köklü yapısıyla ülkemizin milli bir değeridir. Belediyelerin en önemli birimlerinden olan Zabıtalar aynı zamanda belediyelerin vatandaşla temas ettiği noktadır.

Zabıta teşkilatımızın kuruluşunun 193. yıl dönümünü kutluyor; gece gündüz demeden vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için çalışan tüm zabıtalarımıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.