Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran Görevine Başladı

Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran Görevine Başladı
10 Eylül 2019 - 9:07

07 Ağustos.2019 tarihli ve 2019/268 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Fatsa Kaymakamı olarak atanan Ömer Lütfi Yaran 09 Eylül 2019 Pazartesi günü görevine başladı.

Ömer Lütfi Yaran Kimdir?
Ömer Lütfi YARAN, 09 Mayıs 1968 tarihinde Zonguldak, Devrek’te doğdu. Ailesi aslen Trabzon ili Dernekpazarı ilçesindendir. İlk, orta ve lise eğitimini Devrek’te tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1991 yılında mezun olmuştur.

Askerlik görevini tamamladıktan sonra 1994 yılında Çanakkale’de Kaymakam adayı olarak mesleğe başlayan Ömer Lütfi YARAN Pehlivanköy, Şemdinli, Karaburun ve Oltu Kaymakamlığı; Yozgat Vali Yardımcılığı, Balıkesir Marmara Kaymakamlığı, Giresun Tirebolu Kaymakamlığı, Konya Ereğli Kaymakamlığı, İstanbul Avcılar Kaymakamlığı görevlerinden sonra 09 Eylül 2019 tarihinde Fatsa Kaymakamlığına atanmıştır.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Çiğdem YARAN ile evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.