Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA MEYDAN’DA ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI

FATSA MEYDAN’DA ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI
16 Eylül 2019 - 12:07

Fatsa Meydan projesi yapım çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile yeniden başladı.

Çalışmaların yüzde 70 seviyelerine getirildiğini söyleyen Başkan Güler, “Fatsa’ya yakışır güzel bir meydanı kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

“KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK”

Ordu’nun her ilçesine ayrı bir önem veren Başkan Güler, ilçelerde yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor. Bu kapsamda Fatsa Meydan projesinin kısa sürede bitirilmesi için talimat veren Başkan Güler, “Hedefimiz kısa sürede Fatsa Meydan projesini bitirip halkımızın hizmetine sunmaktır” dedi.

Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti “Fatsa Meydan Projesi kapsamında yer altına 81 araçlık 2 bin 500 m2’lik kapalı otopark yapılacak. 6 bin m2’lik alan ise meydan olacak. Karadeniz Sahil Yolu güzergâhı üzerindeki en önemli alanlardan biri olacak projede yeni dekoratif aydınlatma elemanları, yeni yağmursuyu hattı, ahşap oturma bankları, kumlanmış bazalt ve granit taştan sert zemin, kuru havuzdan ışıklı su oyun alanı, ağaç altı oturma birimleri ve zeminde ışık oyun alanları yer alıyor. Şu an projenin yüzde 70’lik kısmı bitmiş durumda. Hedefimiz bu projeyi en kısa sürede tamamlayıp milletimizin hizmetine sunmak” dedi.

“FATSA’YA GÜZEL BİR YAŞAM ALANI KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

Fatsa’nın sosyal ve modern bir yaşam alanına kavuşması için projeyi yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Güler, “Şu an mevcut durum itibariyle işin fore kazık, zemin iyileştirme iksa işleri, toprak işleri, betonarme, izolasyon işleri, mekanik tesisat, saha dolgu ve saha tesviye beton imalatlarının tamamı yapıldı. Ekiplerimiz tarafından sürdürülen çalışmalar tamamlandığında Fatsa’ya güzel bir yaşam alanı kazandırmış olacağız” şeklinde konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.