Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MURAT KAÇAK YENİ YÖNETİMİ İLE YENİDEN MHP İLÇE BAŞKANI

MURAT KAÇAK YENİ YÖNETİMİ İLE YENİDEN MHP İLÇE BAŞKANI
23 Eylül 2019 - 19:23

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanlığında seçim sürecinin ardından Fatsa Belediye Başkanlığı adaylığı dolayısıyla istifa eden Murat Kaçak yeniden ilçe başkanı olarak atanırken, yeni yönetim kurulu listesi genel merkez tarafından onaylandı.

Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile yapılan ilk haftalık olağan toplantısına Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz’da katılarak katılımcılara sürpriz yaptı. Teker teker yönetim kurulunu kutlayan Enginyurt hayırlı olsun dileklerini ifade ederken, kurula hitaben bir konuşma yaptı.

“Kutlu bir yolun, mukaddes bir davanın neferleri olarak, hepinizi kutluyorum” diyerek sözlerine başlayan Enginyurt, “MHP’li olmak, aynı zamanda birbirileri ile akrabalık, kardeşlik bağları ile bağlı bir ailenin ferdi olmak demektir. Allah’a şükürler olsun ki, her geçen gün ailemiz daha da büyüyor, daha da genişliyor. Bu muhteşem ailenin içerisinde Milletvekili olarak görev yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kardeşlerime, abilerim ve ablalarıma, ailemin her ferdine telefonun 24 saat açıktır. Yapabileceğimiz her işte emrinizdeyim” dedi.

MURAT KAÇAK “BİZ LİDERİMİZİN EMRİNDE, ÜLKÜMÜZÜN PEŞİNDEYİZ”
MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak ise, “Bana yeniden bu kutlu görevi layık gören, başta liderim Dr. Devlet Bahçeli’ye, Teşkilat İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcım Prof. Dr. Semih Yalçın’a Ordu Milletvekilim Cemal Enginyurt ve il başkanım Köksal Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

“Şahsım ve yol arkadaşlarım, göreve geldiğimiz ilk günden bu güne, o günkü şevk ve azimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tam yarım asırlık bir sevdanın neferi olmaktan gurur duyduğum partime ve onun ideallerine hizmet etme fırsatını bana bahşeden Rabbime her zaman şükrediyorum.

Ömrümüz yettiğince, dilimiz döndüğünce, gücümüz yettiğince Milliyetçi Hareketin ve liderimizin emrindeyiz. Vatanımızın, bayrağımızın ve milletimizin hizmetkârıyız. Allah yar ve yardımcımız olsun, ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.

MURAT KAÇAK’IN MHP SÜRECİ
2017 Aralık ayında Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı olarak göreve başlayan Murat Kaçak, Fatsa’da MHP’yi şaha kaldıracak hamleler içerisindeyken, biri genel biri yerel olmak üzere 2 ayrı seçimi kucağında buldu. Erken genel seçimler için Fatsa yönetiminden 2 milletvekili adayı MHP listesine girerken, oy oranını Fatsa genelinde % 100’ün üzerinde artırarak, yıllar sonra Ordu’da MHP’li bir vekilin mecliste olmasında lokomotif görev üstlendi.

Ardından yapılan mahalli idareler seçimlerine hazırlanan Fatsa MHP İlçe Teşkilatı, ilçe Başkanı Murat Kaçak’ı Fatsa Belediye Başkanlığın’a aday olması konusunda fikir birliğine vardı. Adaylık başvurusunun hemen birkaç gün sonrasında Genel Merkez tarafından, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Fatsa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Bu süreçte MHP ilçe başkanlığına, başkan yardımcısı Fatih Yılmaz getirildi ve aynı yönetimle yerel seçimler sürecinde çalışmalar devam etti. Seçimlerin adından ittifak kararı dolayısıyla adaylığı geri çekilen Murat Kaçak yeniden MHP Fatsa İlçe Başkanlığına atandı ve yönetim kurulu listesi onaylanarak gerekli mercilere bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.