Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KIZILAY FATSA ŞUBESİ MÜLKİ AMİRLERİ ZİYARET ETTİ

KIZILAY FATSA ŞUBESİ MÜLKİ AMİRLERİ ZİYARET ETTİ
24 Eylül 2019 - 20:34

Türk Kızılay Fatsa Şubesi yeni yönetimi, göreve başladıkları günden bu yana yaptıkları faaliyetler, yardımlar ve sosyal projeler ile gündemden hiç düşmediler. Son olarak bir takım ziyaretler ile hem hayırlı olsun dileklerini ilettiler hem de görevlerine yani başlamış olan mülki amirlere yapılabilir ortak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Türk Kızılay Fatsa Şube Başkanı Gökhan Hocaoğlu ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu’nu ziyaret etti.

Daha sonra ise İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ı, ilçe Müftüsü Hamza Bayram’ı, Jandarma Komando Binbaşı Musa Ünsal’ı, Fiskobirlik Kooperatif Başkanı Bünyamin Davu’yu ve Özel Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Uzun’u ziyaret etti.

Yapılan ziyaretler sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Gökhan Hocaoğlu,” İlçemizde göreve yeni başlayan mülki amirlerimize kısa birer ziyaretler gerçekleştirdik ve kendilerine yeni görev yerlerinde başarılarının devamlarını diledik. Öncelikle kendilerine gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Fatsa için hangi konularda ortak çalışmalar yapılabilir, kurumumuzun vizyonu misyonu ve geçmişe dönük yaptığımız etkinliklerle ilgili hoş sohbet ettik” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.