Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MECLİS TOPLANTILARI HALKA AÇIK YAPILSIN İSTİYORLAR

MECLİS TOPLANTILARI HALKA AÇIK YAPILSIN İSTİYORLAR
29 Eylül 2019 - 10:00

Fatsa’ya Ahde Vefa Derneği (FADER) Başkanı Nuh Küçük, Fatsa Belediyesi Meclis Toplantılarının halka açık şekilde yapılması konusunda sosyal medyadan sürekli gündem oluştururken, son olarak grubun sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımda taleplerini bir dilekçe ile Fatsa Belediyesine sunduklarını açıkladı.

Yaptıkları eylem ve paylaşımlarla kamuoyunun dikkatini çeken Fatsa’ya Ahde Vefa Derneği, özellikle 9 bin kişinin bulunduğu sosyal medya grubunda yapılan paylaşımla verdikleri dilekçeyi kamuoyunun dikkatine sundu. Başkan Nuh Küçük burada yaptığı açıklamada: “Maksadımız, ilçemizin daha da yaşanabilir ilçe olması adına çalışmalar yapmaktır. Fatsa hepimizindir. Dernek olarak gerek Belediyemiz, gerekse diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarının çalışmalarına olumlu manada destek olmaktır. STK’nın Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna inanıyoruz.

Derneğimizde siyasi herhangi bir söylem içinde asla bulunmuyoruz. Sosyal medyada bulunan 9.000 kişiyi aşan Fatsalılardan oluşan grubumuzda ki üyelerimizin gelen talep, öneri ve teklifleri dile getiriyoruz. Çalışmalarımızda önceliğimiz Fatsa’dır. Sayın Belediye Başkanımızın Sivil Toplum Kuruluşlarına verdiği önemi biliyoruz. Dolayısı ile bilgi birikimlerimizi sayın başkanımızla paylaşmaktan imtina etmiyoruz. İlçemizde yapılan her türlü güzel hizmetleri kim yaparsa yapsın bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonrada desteklemeye ve teşekkür etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.