Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ŞEMSİ BAYRAKTAR FATSA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

ŞEMSİ BAYRAKTAR FATSA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
05 Ekim 2019 - 12:29

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı belediye girişinde çiçekle karşıladı. Daha sonra başkanlık makamına geçen Başkan Şemsi Bayraktar burada anı defterine günün anlam ve önemi ile alakalı duygu ve düşüncelerini yazdı.

“ETEM KİBAR BAŞKANIMIZA BU PROJEYE ÖNCÜLÜK ETTİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”
Burada bir konuşma yapan Genel Başkan Şemsi Bayraktar, “Fatsa ilçemizde önemli bir projenin açılışını gerçekleştirdik. Beklediğimizden çok daha güzel bir proje, ihtiyaca cevap veren bir proje, ülkemizin değişik bölgelerine model olabilecek bir proje. Böyle bir projenin açılışında bulunmaktan büyük memnuniyet duydum. Değerli Etem Kibar Başkanımıza hem teşekkür ediyorum hem kendisini tebrik ediyorum, ben inanıyorum ki bu projemiz hem odamız tarafından gelişerek devam edecek hem de belediyemiz bu projeye destek verecek. Bu vesileyle Etem Başkanımıza da hayırlı olsun ziyareti yaptık, kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

“ZİRAAT ODAMIZIN PROJE ORTAĞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktara ilimize teşriflerinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “TZOB ailesinin bir üyesi olarak 4 yıl kadar Ziraat Odası Başkanlığı sürdürdükten sonra orada yapmış olduğumuz çalışmaların sonucunda halkımızın ve meslektaşlarımızın genel başkanımızın referanslarıyla bugün memleketimize farklı bir kulvarda hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Burada da yine tarımdan ve ziraat odamızdan elimizi çekmeyeceğiz. Bölgemiz tarımının her zaman destekçisi, Ziraat Odamızın proje ortağı olmaya devam edeceğiz. Genel başkanımızın Türk tarımına katmış olduğu değerler çizgisinde biz de memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın genel başkanımıza ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.