Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BU MAĞAZADA PARA GEÇMEYECEK!

BU MAĞAZADA PARA GEÇMEYECEK!
08 Ekim 2019 - 18:06

Fatsa genelinde yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini toplayan, şimdide ihtiyaç sahipleri ve hayırseverleri buluşturan dev bir projeyi hayata geçirmeyi planlayan Türk Kızılay Fatsa Şubesi, içerisinde aş evi, giyim ve gıda marketi, çamaşır odası, çocuk oyun odaları ve çok amaçlı salonun bulunduğu bir kompleks için harekete geçti.

Örnek bir projenin hayata geçirileceğini belirten Türk Kızılay Fatsa Şube Başkanı Gökhan Hocaoğlu, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren Fatsa’mızın tüm mahallelerini karış karış gezerek tespitlerde ve yardımlarda bulunduk. Kurumumuzun tüm imkânlarını ihtiyaç sahipleri için kullanıyor ve bunu da bizlere desteğini esirgemeyen gönüllü dostlarımızla birlikte yapıyoruz. Bizlere devredilen bu mukaddes kurumun adı altında ihtiyaç sahiplerine daha nasıl yardımcı olabiliriz diye çabalarken, kafamda hep hayata geçirmeyi hayal ettiğim bir bu proje vardı. Yönetim kurulundaki ve gönüllü arkadaşlarımızın da gayreti ve desteği ile projeyi son aşamaya getirdik. Paranın geçmediği bir mağaza veya alışveriş merkezi düşünün. İçerisinde gıda market var, giyim market var, çamaşırhane var, aş evi var. Buradan ihtiyaç sahiplerimiz alış veriş yapar gibi gelecekler ve ihtiyaçlarını görecekler. Aş evimizden yemeklerini yiyebilecekler ve çamaşırhanemizde çamaşırlarını yıkayabilecekler. Ayrıca burası Kızılay Fatsa Şubemizin idari bürosu olacak. Burayı, çok amaçlı salonumuz, çocuk oyun alanımız ve bekleme salonumuz ile birlikte komple bir kompleks olarak düşünüyoruz. Kısa bir zaman içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız projemiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.