Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KULÜP BAŞKANLARI VE MİLLİ SPORCULARDAN KAYMAKAMA ZİYARET

KULÜP BAŞKANLARI VE MİLLİ SPORCULARDAN KAYMAKAMA ZİYARET
15 Ekim 2019 - 10:38

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun tarafından her yıl Ekim ayında kutlanan Amatör Spor Haftası bu yıl 07-13 Ekim 2019 tarihleri arasında kutlandı.

Amatör Spor Haftası kapsamında Fatsa’da faaliyet gösteren Spor Kulüpleri ve Fatsalı Milli Sporcular, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya’da hazır bulundu.

Toplantı da Amatör Spor Kulüp Başkanları karşılaştıkları sorunları Fatsa Kaymakamı Ömer Liütfi Yaran’a ilettiler. Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ziyaretten memnuniyet duyduğunu, Amatör Spor Kulüplerinin ve Amatör sporun gelişmesi için üzerlerine düşenleri yapacaklarını belirtti. Milli Sporcular ile tek tek ilgilenen Fatsa Kaymamamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa’da bu kadar fazla Milli Sporcu olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Milli Sporcuların avantajlarını sorduğunda Taekwondo Milli Sporcusu Edanur İster söz alarak üniversiteye özel kontenjan ile girdiğini, üniversite eğitimi boyunca millilik bursu aldığını ve bu bursun aktif spor yaptıkça devam ettiğini, eğer Avrupa ve Dünya gibi büyük turnuvalarda derece yapabilirse KPSS olmadan öğretmen olarak atanabildiklerini söyledi.

Fatsa Kaymakamlığı önünde Kulüp Başkanları ve Milli Sporcularla birlikte Kaymakam Ömer Lütfi Yaran hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.