Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MURAT KAÇAK “LİDERİM DEVLET BAHÇELİ’YE GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM”

MURAT KAÇAK “LİDERİM DEVLET BAHÇELİ’YE GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM”
15 Ekim 2019 - 9:29

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 21 günlük tedavi sürecinin ardından genel merkeze dönmesine ardından bir açıklama yaparak, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Kaçak yaptığı açıklamada Türkmen beyimiz, bilge liderimiz Devlet Bahçeli beyin genel merkeze dönerek mesaiye başlamasından ziyadesi ile memnuniyet duyduğunu belirterek, Allah liderimizi başımızdan eksik etmesin dedi.

Başkan Kaçak sözlerine şöyle devam etti. “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de her fani gibi hasta olması normaldir. Üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi ile hastaneye giden ve tedbir amaçlı olarak görüşüne izin verilmeyen Liderimizi maalesef hasta yatağında bile rahat bırakmadılar.

Bir güruh komplo teorileri uydurmaya, diğer bir güruh beddualar etmeye ve Bahçeli sonrası senaryolar üretmeye başladılar. Fakat vatan millet sevdalısı, bayrak sevdalısı yüce Türk milletinin duaları sayesinde, rabbimizin izni ile sağlığına kavuşan Türkmen beyimiz bu malum kişileri üzdü ve üzmeye devam edecek inşallah.

Hiç şüphe yok ki, Devlet Bahçeli Cumhuriyet tarihimizde bir döneme damga vurmuş çok büyük bir devlet adamıdır. Onun hastalanmasına en çok sevinenler kim olduğuna bakacak olursanız rahatlıkla şunları göreceksiniz. PKK’lılar, FETÖ’cüler ve kindar sekülerler ve Türk düşmanı ülkeler. Bahçeli‘nin nasıl bir adam olduğunu anlamak için düşmanlarına bakmak yeterli olacaktır” dedi.

Murat Kaçak açıklamasının son bölümünde ise MHP Lideri Bahçeliye hitaben şunları söyledi. “Sevgili Liderim, değerli Türkmen beyim; Çocuk yaşta sevdalandığım sevdana, büyük bir aşkla bağlılığım her geçen gün daha da güçlenerek devam etmektedir. Daima emrindeyim, her daim seninleyim. Sözün sözümüz, yolun yolumuzdur. Sen ki oyunları bozan, söz konusu Ülkem olunca her şeyi unutup hemen koşansın. Samimiyetinden zerre şüphem yoktur. Allah seni başımızdan eksik etmesin”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.