Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MURAT KAÇAK’TAN BAŞKAN ADEM BEKAR’A ÇAĞRI

MURAT KAÇAK’TAN BAŞKAN ADEM BEKAR’A ÇAĞRI
16 Ekim 2019 - 19:58

“Fatsa Belediyespor’umuzun Hesaplarını ortaya koy. Siz bunu yapmayıp orayı talimatla yönetmeye kalkarsanız bu işin altında kalırsınız.”

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak Fatsa Belediyespor’da görev değişikliği yapılmasının ardından sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Kaçak yaptığı açıklamada, kendisinin ve teşkilatının konu ilgili bilgilendirilmediğine ima yaparak, değişiklik haberini sosyal medya haber kanallarında gördüğünü belirterek şunları yazdı.

Fatsa Belediyesporumuzu sevdiğimiz bir kardeşimize teslim etmişler. Sevgili Adem Bekar beyefendiye çağrımdır;

“Kıymetli başkanım öncelikle konunun sizinle bir ilgisinin olmadığını ve şahsınızı kesinlikle rencide edebilecek bir durumumuzun olmadığını bilmenizi isterim. Size hayırlı olsun.

Ancak, ivedilikle devraldığınız Fatsa Belediyesporumuzun hesaplarını ortaya koyun, kamuoyu ile paylaşın ki ileride olabilecek olumsuz durumlar karşısında sorumluluğunuzun gereğini yerine getirmiş olun.

Yok, siz bunu yapmayıp orayı talimatla yönetmeye kalkarsanız bu işin altında kalırsınız ve inanın bu vebal kolay ödenmez…

Şimdilik sevdamız Fatsa Belediyespor’a zarar vermeme adına sabırla bekliyoruz. Birileri sessizliğimizi, susmalarımızı yanlış anlayıp yine sağda solda konuşuyorlarsa, biz konuştuğumuzda sokakta gezemezler.

Fatsa Belediye Sporumuza Kemerspor 2003 maçında başarılar diliyorum.

Biz hesapsız tüm FATSA BELEDİYE SPOR sevdalıları olarak, her türlü zorluklara karşı deplasmanlar dahil kendi imkanları ile bu takımın yanında duran küçük hesaplarınıza karşı bu yoldan vazgeçmeyen o yürekli gönül adamları yani Taraftar gruplarımızı sahiplenmeniz temennisi ile hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla…

Sevdamız FATSA BELEDİYE SPOR’UMUZ.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.