Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA BELEDİYESPOR’A DESTEK GECESİ DÜZENLENDİ

FATSA BELEDİYESPOR’A DESTEK GECESİ DÜZENLENDİ
22 Ekim 2019 - 17:12

3.Lig 2.Grup Temsilcimiz Fatsa Belediyespor’a maddi destek amacıyla İstanbul Çamlıca’da bir gece düzenlendi.

Çok sayıda İstanbul’da yaşayan Fatsalı, Kumrulu ve Korganlı hemşerilerimizin katıldığı geceye Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Bekar yaptı. Bekar yaptığı konuşmada, “Çocukluğumuzda oynama hayalini kurduğunuz Fatsa Belediyesporumuz gururumuz ve onurumuzdur. Sezon başında kulübümüz kayyumda olup ciddi sıkıntıları borçları vardı. Sistemi çökmüş çıkmaz içinde idi, borçlarından dolayı hareket kabiliyetini yitirmiş ve kurumsal yapıdan uzaklaşmıştı. Yanlış stratejiler ve özelliklede alt yapıdan uzak yönetsel anlayışı kulübümüzü maalesef bu duruma getirmiştir. Takımımız kayyuma kalmış ve kimse tarafından sahiplenilmemişti. Bu duruma kayıtsız kalamazdık. Onurumuz ve gururumuz olan takımımıza sahip çıkmak görev değil asli sorumluluğumuzdu. Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar’la sorumluluk alma ve takıma sahip çıkma noktasında mutakabat sağladık. Takımımızın transfer tahtası kapalı idi. SGK’ya ciddi borçları vardı, son gün transfer tahtasını açtırarak 26 transfer yapıp takımımızı lige hazırladık. O dönemde değerli kardeşimiz Dr. Onur Sarıhan Başkan ben ise yönetimdeydim. Bu bir bayrak değişimidir, aslolan takımı hak ettiği seviyeye getirmektir. Takımımızın bugün geldiği nokta başarısız olarak tanımlanabilir ancak son günde yapılan transferlerin uyum süreci ve takımın yapılanması takdir edersiniz ki zaman alıyor ancak son hafta 4-1 lik iç saha galibiyetimiz bu çıkışın sinyallerini vermiştir. Amacımız; Fatsa Belediyespor’un geleceğini tesis etmek ve her sezon bu tür sıkıntılara düşmesini engellemektir. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Fatsa Belediyespor sevdası içimizden eksik olmasın.” dedi.

“FATSA BELEDİYESPOR İLÇEMİZİN MARKA DEĞERLERİNDEN BİR TANESİ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise gecede yaptığı konuşmada, “17-20 Ekim Ordu Tanıtım Günleri vesilesiyle Fatsa Belediyesporumuza destek olmak amacıyla hemşerilerimizle bir araya gelmek istedik. 1955 yılında kurulan Fatsa Belediyesporumuz bugün 3.Lig 2.Grupta mücadele ediyor. Biz göreve geldikten sonra kayyumda olan ve zor günler geçiren takımımızı 20 gün içerisinde Kayyumdan kurtardık. Dr. Onur Sarıhan yönetiminde oluşan yeni yönetim hızlı bir şekilde transferle yaparak takımızın kurulmasına vesile oldular ve yine hızlı bir hazırlıktan sonra lige başladık sonrasında takımımız lige başladıktan sonra şanssız maçlar oynadı. Kazanabileceğimiz bazı maçlarımızdan beraberlikle ayrıldık, berabere bitireceğimiz maçlardan bir puanla ayrıldık. Geceye uzaktan yakından katılan hemşerilerimize teşekkür ederiz. Fatsa Belediyespor ilçemizin marka değerlerinden bir tanesi. Bugün ulusal televizyonlarda alt yazıda Fatsa Belediyespor ismini görmek bizlere ayrı bir gurur veriyor. Böylesine zor bir dönemde takımıza bu anlamda destek olmakta ayrı bir sorumluluk diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
Gecede Fatsa Belediyesporlu futbolcuların imzaladığı forma açık artırma ile satışa çıkarıldı. Yapılan açık artırmada İstanbul’da yaşayan hemşerimiz iş insanı Uğur Tel 30 bin TL ile en fazla parayı vererek formayı aldı. İş insanı Uğur Tel aldığı formayı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hediye etti.
Ayrıca geceye katılan hemşerilerimiz de Fatsa Belediyespor’a yapacakları maddi destekleri yönetim kurulu üyelerine belirterek formalarını aldılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.