Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CUMHURİYET BİZİM ONURUMUZDUR!

CUMHURİYET BİZİM ONURUMUZDUR!
28 Ekim 2019 - 16:37

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle gazetemize açıklamalar yapan Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel; “Cumhuriyet bizim onurumuz, namusumuz, insanlığımız ve bağımsızlığımızdır,” dedi.

Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yazılı bir basın açıklaması yapan İsa Yüksel; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün vurguladığı gibi, biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş ve olmaya devam edecek bir milletiz. Bugün de Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Millet düsturu ile özgürlük ve bağımsızlığımızdan taviz vermemek adına, her türlü emperyal dayatmalara karşı, devleti ve milletiyle bir bütün olarak yürüyüşümüze devam ediyoruz. Biliyoruz ki Cumhuriyeti sürdürecek ve yükseltecek olan yeni nesillerdir. O nedenle; Cumhuriyetin bizden beklediği irfanı hür, vicdanı hür, kula kulluk etmeyen nesilleri yetiştirmek için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluk bilinci ile, Cumhuriyeti yükseltmek ve yüceltmek için memlekete hizmet edenlere ve memlekete hizmet davasından başka bir davası olmayanlara  selam olsun! Bu duygu ve düşüncelerle herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.