Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN İNANLI “FATSA ÇEVRE YOLU NE ZAMAN YAPILACAK?”

BAŞKAN İNANLI “FATSA ÇEVRE YOLU NE ZAMAN YAPILACAK?”
06 Kasım 2019 - 15:47

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı yazılı bir basın açıklaması yaparak Fatsa çevre yolunu sordu.

Murat İnanlı;

“Yıllardır seçim malzemesi olarak Fatsa’lıların önüne temcit pilavı gibi sunuluyor. Her defasında farklı bir güzergah. Farklı bir başlangıç ve bitiş tarihi. Ama ortada hala bir şey yok.
Aynı sorunu yıllarca Dolunay kavşağımızda da yaşamıştık. Önceki dönem İlçe Başkanımız, mevcut Ordu Büyükşehir ve Fatsa Belediye Meclis Üyemiz Onur Çam önderliğinde geç dahi olsa veya yeri tartışılmasına rağmen bir çözüm alabildik.
Ancak bu durum farklı. Meclis üyelerimiz bu konuyu gerek Büyükşehirde gerekse Fatsa’da dile getiriyor. Getirmeye de devam edecek zaten. Şimdi başlansa en az 7-8 yıllık bir proje bu. Fatsa’nın, Fatsa’lının böyle bir zamanı yok. Her gün bir kaç tane kaza. Yeter artık. O halde geçici de olsa bir çözüm üretilmeli. Ama çevre yolu için de gerekenler yapılmalı söz verenler sözlerini yerine getirmeli. Yerine getirilemeyecek sözler verilip, bu millet kandırılmamalı.
Bizim bu konu ile ilgili bir kaç önerimiz var. Yetkiliere ilettik aslında bu önerilerimizi. Bir de buradan duyurmak istedik:
1-) Şehir merkezinde karşıdan karşıya geçişler önlenmeli. Kısmen yapıldı. Ancak çok fazla açıklık ve yaya geçidi yapıldı. Yaya geçidi olacaksa trafik ışığı da olmalı. Maalesef yok ve kazaların çoğu bu yüzden.
2-) Yaya geçitleri yerine alt geçitler veya üst geçitler düşünülmeli.
3-) Büyük sanayi Sitesinden şehir merkezine kadar bir yan yol yapılmalı. Şehrin insanının karayolu ile bağlantısı kesilmeli. Ya da alternatif yollar üretilerek karayolu trafiği azaltılmalı.
Son söz olarak, bütün bunlar, Fatsa Bürokrasisi kullanılarak Karayolları Genel Müdürlüğüne yaptırılabilir. Çünkü bu sorun aslında bizim değil karayollarının sorunudur.
Herşey Fatsa İçin.
Saygılarımla”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.