Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CHP FATSA’DA DELEGELERLE BİR ARAYA GELDİ

CHP FATSA’DA DELEGELERLE BİR ARAYA GELDİ
10 Aralık 2019 - 14:12

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı, ilçe kongre delegeleri ile bir araya gelerek, yeni oluşacak yönetim kurulu ve il delegasyonları için fikir alışverişinde bulundu.

İlçe Başkanı Murat İnanlı yaptığı açıklamada; “14 Aralık 2019 Cumartesi günü Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında saat 10:00-17:00 arasında İlçe Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongreler sürecinin Fatsa’mıza yakışan bir şekilde ve Genel Merkezimizin de tavsiyeleri doğrultusunda Birlik, Beraberlik, Dayanışma, Ortak Akıl ile tamamlama konusunda en ufak bir şüphemiz yoktur.

Bu kongrenin de tek kazananı Cumhuriyet Halk Partisi olması için elimizden geleni yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yediden yetmişe bu hedefe kitlenmesi gerektiğinin farkındayız.
Bu yüzden kavgadan değil, projelerden beslenen, dedikodudan değil, bilinçli parti politikalarından beslenen, kadını erkeği genci yaşlısı ortak söylem geliştirerek sokağa inen, siyaseti şık binalarda değil sokakta yaşayan bir hayat olarak gören bir yapının hep beraber yaratılmasına önderlik etmek istiyoruz.

Bu süreçte bize inanan ve güvenen herkese ayrı ayrı teşekkür eder, partim ve ülkem için hangi görevde olursam olayım dün olduğu gibi yarın da çalışmaya, bu uğurda en çok teri akıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.