Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FATSA’YA HAYIRLI OLSUN

OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FATSA’YA HAYIRLI OLSUN
17 Aralık 2019 - 20:54

Kuruluşundan beri Altınordu’da hizmet veren Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü artık ilçeler arasında stratejik bir noktada bulunan Fatsa ilçesinde hizmet verecek. OSKİ Genel Müdürlüğü’nün Fatsa’ya kuruluşu ile ilgili imza OSKİ Genel Müdürü Murat Us, OSKİ  ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve mülk sahibi arasında atıldı.

“OSKİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞERDİR”
Atılan imzanın ardından bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa’ya hizmet etmek, stratejik hizmet detaylarını Fatsa’ya kazandırmak Fatsa’ya verdiğimiz değerin en belirgin göstergelerinden biridir. Bilmenizi isterim ki şehrin en önemli ve büyük sorunu alt yapı sorunudur. Bu sorunu çözmek ve bu manada geri kalmışlığımızı bertaraf edip halkımızın hak ettiği hizmet anlayışına kavuşmak için OSKİ bizim için çok önemli bir değerdir. Bu değeri Fatsa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fatsa’nın stratejik önemini ortaya koyarak elde ettiğimiz bu başarı Fatsa’ya alt yapı konusunda değer katacaktır. Seçim çalışmaları sırasında söylediğimiz çok özel ve önemli bir sözümüz vardı! “FATSA BİZİM GÖNÜL EVİMİZ”  Bu sözü söylemenin sorumluluğunu görevde olduğumuz sürece taşıyacak ve hizmet yapımızı buna göre şekillendireceğiz” dedi.

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET HİLMİ GÜLER VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in seçim döneminde Fatsa’ya verdiği söz olan “Ordu Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (OSKİ) Fatsa’ya kurulması” için yapılan girişimleri sonuçlandırdıklarını ve imzaların atıldığını ifade eden Başkan Kibar, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yapılan görüşmelerde Fatsa’mızın bu meyanda ortak havzaya ve hatta Ordu’nun her bölgesine hizmetin daha etkili ve hızlı ulaşması konusunda stratejik öneme sahip olduğu, OSKİ’nin Fatsa’ya kurulması halinde her ilçenin buradan daha etkili ve verimli hizmet alacağı konusunu dile getirdik ve OSKİ’yi Fatsa’ya kazandırdık. Dolayısıyla bu girişimimizle Fatsa’nın bu zamana dek alt yapı konusunda geri kalmışlığının, yapılan yatırımlardan yeteri kadar pay alamamasının da önüne geçtik. OSKİ’nin Fatsa’ya kurulmasında emeği geçen verdiği olurla bizleri ziyadesi ile mutlu eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, OSKİ Yönetim Kurulunun değerli üyelerine, Fatsa Belediyesi çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bu vesile ile; OSKİ’nin Fatsa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) önümüzdeki günlerde Fatsa ilçesi Dolunay mahallesi Çamlık mevkiinde (Eski Açı Koleji binası) hizmet vermeye başlayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.