Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN KİBAR GEZİNTİ TEKNESİNE KONUK OLDU

BAŞKAN KİBAR GEZİNTİ TEKNESİNE KONUK OLDU
18 Aralık 2019 - 20:41

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Başkanı İsa Yüksel ile birlikte Bolaman Mahallesinde bulunan Çağla ve Ali Göksu çiftinin işletmeciliğini yaptığı gezi teknesine konuk oldu.

Çağla ve Ali Göksu ziyaret esnasında Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve beraberindekilere faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

Başkan Kibar,  Çağla ve Ali Göksu çiftini gezi teknesini faaliyete geçirerek Fatsa’nın tanıtımına katkı sağladıkları için tebrik ederek, “Bu gezintimizde Bolaman, Yalıköy, Belice başta olmak üzere Yason Burnuna kadar devem eden koylarımızın eşsiz güzelliğini, turizm açısından ne denli önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu güzelliklerin tanıtımına katkı sağlayan Çağla ve Ali Göksu çiftine teşekkür eder, bu güzellikleri herkesin görmesini dilerim.” dedi.

İşletmeci Çağla Göksu ise verdikleri bu hizmetin asıl amacının Fatsa’nın tanıtımına katkı sunmak olduğunu ifade ederek, “Ziyaretçilerimize eşsiz doğa güzelliklerimizi göstererek, Karadeniz’in koynunda bu güzelliklerden herkesin haberdar olmasını sağlamaktır.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.