Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İLK TOPLANTILARINI YAPTILAR

İLK TOPLANTILARINI YAPTILAR
20 Aralık 2019 - 13:23

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdiler.

CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı; “Yeni yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimiz ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Fatsa’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Yapacak çok işimiz var. Bunun bilincindeyiz. Yükümüz ağır. Ama üstesinden gelecek gücümüz var. Fatsa hepimizin. Fatsa’nın kalkınması demek hepimizin kalkınması demek. Daha önce de belirttiğimiz gibi Fatsa’mızın faydası için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz” dedi.

Yeni ve güzel bir sayfa açtıklarını belirten İnanlı, Fatsa’da, Ordu’da bir demokrasi sayfası açtıklarını belirtti.

İnanlı ayrıca, içe dönük değil, dışa dönük ve güçlü parti yapılarını devam ettirmek, kadınları ve gençleri siyasette daha etkin ve önemli yerlere taşımak, partilerini Fatsa’da da Türkiye’de de iktidara getirmelerinin tek gayeleri olduklarını belirtti…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.