Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ORBEL’DEN GENÇ KIZILAY’A DESTEK

ORBEL’DEN GENÇ KIZILAY’A DESTEK
23 Aralık 2019 - 9:40

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş, sağlıklı yaşam ve çevre temizliği konularına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinliğe destek verdi.
Genç Kızılay Ordu İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, ORBEL tarafından işletilen akıllı bisikletlerin pedalı bu kez, sağlıklı yaşama farkındalık oluşturmak amacıyla çevrildi.
“PEDAL ÇEVİRELİM, ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM”
Genç Kızılay İl Başkanı Samet Kara, ORBEL A.Ş’ye teşekkür ederek, “Bugün burada Genç Kızılay Ordu olarak , Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş’nin destekleriyle “Pedal Çevirelim, Çevremizi Temiz Tutalım” diyerek bir farkındalık etkinliği düzenledik. Amacımız hem sağlıklı yaşama hem de çevre temizliğine dikkat çekmekti. Yapacağımız çalışmalarda gençlerimizin kötü alışkanlıklarının önüne geçerek iyilik elçisi olma yolunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.