Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN İNANLI’DAN AÇIKLAMA

BAŞKAN İNANLI’DAN AÇIKLAMA
25 Aralık 2019 - 16:29

 

Bu ilk değil. İlkinde de yetkilileri uyardık. Yetkililerin Fatsa’mızı sahipsiz bırakmaya hakları olmadığını söyledik. İlk seferinde de Altınordu ve Ünye OSB’lere kaynak aktarılmasına rağmen Fatsa’ya kaynak gelmedi.
Bir ile belirli bir iş için kaynak aktarılıyorsa bu işin adil bir şekilde yapılması gerektiğini devlet anamızın evlatlarını bir birinden ayırmaması gerektiğini dile getirdik. Ancak üzüntü ile görüyoruz ki yanlış üstüne yanlış, adaletsizlik üstüne adaletsizlik yapılmaya devam ediyor.
Fatsa sahipsiz değildir. Kalmamalıdır. Fatsa’nın tüm söz hakkına sahip birimlerinin bu konuya eğilmesi, bu konuda her merciiyi harekete geçirmek için elinden geleni yapması gerekir.
OSB alanı etrafında bulunan onlarca arsa sahibi vatandaşımıza yıllar önce kamulaştırma sözü verilmiş ancak söz konusu kamulaştırmalar gerçekleştirilmemiş ve bu vatandaşlarımız mağdur edilmeye devam edilmektedir. Ne arsaları ile ilgili bir insiyatif alabiliyorlar ne de gelecekle ilgili bir planlama yapabiliyorlar.
Bir ikinci mesele de; OSB alanımız revaçta bir bölge. Yeni yatırım için arsa tahsisi bekleyen olduğunu biliyoruz. Fatsa’mızın ekonomisi ve istihdamın artırılması için bu konunun ne kadar önemli olduğunu da hepimiz biliyoruz. Bu görmezden gelme, üvey evlat muamelesi devlet anamıza yakışmamaktadır.
Bu anlamda Fatsa’nın tüm idari birimlerinin Fatsa ile ilgili her sorunda olduğu gibi bu meselede de top yekün, hep birlikte, gerçek anlamda bir istişare kültürü ile hareket etmesi gerektiğini hatırlatmak ister, bu organizasyon görevinin sorumlularını da göreve davet etmek isterim.

Saygılarımla

CHP Fatsa İlçe Başkanı
Murat İNANLI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.